Persoane Contact

contact@fly-music.ro
Phone: 0230 527191

Producători

 

Newsletter

Procesoare si Efecte

Procesoare si Efecte

Acum gasesti in reteaua Fly Music Procesoare Multi Efect, Compresoare, Limitatoare, Egalizatoare Parametrice, Procesoare de Voce si multe altele la preturi avantajoase cu livrare in Romania. 

 • Procesoare Multi-Efect Procesoare Multi-Efect

  Comanda acum Procesoare Multi Efect la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Egalizatoare Grafice/Parametrice Egalizatoare Grafice/Parametrice

  Egalizatoare Parametrice sau Grafice, disponibile acum pentru comanda la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. 

 • Compresoare si Gate-uri Compresoare si Gate-uri

  Comanda acum Compresoare si Gate-uri profesionale pentru aplicatii live sau studio, prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii. Livrare Gratuita la comenzi de peste 249 RON. 

 • Limitatoare Limitatoare

  Comanda acum Limitatoare la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale, echipamente audio si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Controlere Feedback & Delay Controlere Feedback & Delay

  Comanda acum Controlere Feedback & Delay la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Efecte Psihoacustice Efecte Psihoacustice

  Comanda acum Efecte Psihoacustice la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Procesoare Audio Procesoare Audio

  Comanda acum Procesoare Audio la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Componente Sistem 500 Componente Sistem 500

  Comanda acum Componente Sistem 500 la domiciliu prin reteaua Fly Music de instrumente muzicale si accesorii la un pret avantajos. Consultanta gratuita, suntem aici pentru a gasi solutii dedicate nevoilor tale.

 • Procesoare de Voce Procesoare de Voce

  Acum in magazinele noastre gasesti cea mai mare varietate de Procesoare de Voce la pret accesibil, cu livrare in 24 de ore prin curier.

Nu sunt produse in aceasta categorie

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte