Persoane Contact

Producători

 

Newsletter

Sintetizatoare

Sintetizatoare

Faci muzica sau canti intr-un band? Sigur ai nevoie de unul din sintetizatoarele prezente in oferta Fly Music! Alege dintr-o varietate de modele!

 • Sintetizatoare Sintetizatoare

  Descoperă oferta noastră de Sintetizatoare ideale pentru producții muzicale, producție studio și interpretări live de la branduri renumite precum Arturia, Yamaha, Korg, Roland, Behringer, Moog sau Clavia Nord!

 • Sintetizatoare Workstation Sintetizatoare Workstation

  Descoperă cele mai puternice Sintetizatoare Workstation si treci la era digitală! Alege unul din sintetizatoarele de top din oferta Fly Music de la branduri precum Yamaha, Roland sau Korg, pentru o mulțime de tonuri si funcții!

 • Mașini de Ritm Mașini de Ritm

  Comandă acum masini de ritm, sintetizatoare tip drum machine de la branduri de renume precum Arturia, Korg, Roland sau Behringer la preturi avantajoase. Dă culoare productiilor tale si descoperă plăcerea de a construi un ritm solid pentru beat-ul sau piesa ta muzicală.

 • Module de Sunet Module de Sunet

  Descoperă sintetizatoarele tip module de sunet de la branduri de renume precum Roland, Moog sau Behringer care iti permit sa explorezi mii de tonuri de sintetizator intr-un sistem modular. 

 • Groove Box-uri Groove Box-uri

  Descoperă cele mai tari și performante Groove Boxuri de la branduri de renume precum Roland, BOSS, Akai Professional, sau Korg la prețuri accesibile. Produsele ideale pentru studioul tau, productie muzicala, DJ si multe altele.

Nu sunt produse in aceasta categorie

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte