Persoane Contact

Producători

 

Newsletter

Microfoane

Microfoane

Alege dintr-o variata gama de microfoane pentru diverse aplicatii produsul care ti se potriveste: microfoane fara fir, microfoane condesator, microfoane instrumente, set microfoane, microfoane studio, seturi wireless, stative microfoane

 • Microfoane Voce Microfoane Voce

  Indifierent de timbrul vocii tale, prin Fly Music vei gasi microfonul vocal care ti se potriveste cel mai bine. Alege dintre categoriile microfon vocal dinamice, microfon cu condensator, pentru conferinta/amvon, lavaliera, tip headset. Intreaba-ne si iti vom da cele mai bune sfaturi.

 • Microfoane fara fir Microfoane fara fir

  Microfoane fara fir pentru instrument sau voce, toate tipurile la preturi competitive livrabile rapid din stoc

 • Microfoane pentru instrumente Microfoane pentru instrumente

  Alege dintr-o gama variata de microfoane pentru tot felul de instrumenete pe cel care se potriveste cel mai bine standardelor si cerintelor tale. Nu stii ce sa alegi? Te ajutam noi!

 • Microfoane Studio Microfoane Studio

  Ai un studio acasa sau esti profesionist? Pe www.Fly Music gasesti o gama variata de microfoane de studio potrivite pentru toate aplicatiile. Nu stii ce sa alegi? Intreaba-ne!

 • Microfoane inregistrari Microfoane inregistrari

  Microfoane pentru diverse aplicatii sau inregistrari. Microfoane omnidirectionale cu condensator, ideale pentru inregistrare instrument sau sunet live.

 • Microfoane pentru cor Microfoane pentru cor

  Microfoane pentru cor, unidirectionale sau mutidirectionale de diferite dimensiuni, cu condensator sau dinamice, prin Fly Music la preturi bune. Nu stii ce sa alegi? Intreaba-ne!

 • Seturi Microfoane Seturi Microfoane

  Ai un buget limitat si vrei performanta? Alege unul din seturile de microfon din oferta noastra. Primesti mai multe produse la pret de microfon. Noi te putem ajuta sa alegi ce e mai bun pentru nevoile tale.

 • Sisteme wireless Sisteme wireless

  Scapa de cabluri si fii liber pe scena. Alege sistemul wireless potrivit nevoilor tale. Nu stii exact ce-ti doresti? Te ajutam noi! Contacteaza-ne!

 • Microfoane de suprafata Microfoane de suprafata

  Acum in magazinele noastre gasesti Microfoane de suprafatala cel mai mic pret din tara cu livrare gratuita in 24 de ore prin curier

 • Diverse Accesorii Diverse Accesorii

  Fly Music va ofera de vanzare la pret accesibil diverse accesorii pentru microfoane de la mufe, capsula microfon, cleme, sita protectie, nuca microfon, bureti microfon.

 • Microfoane de Masurare Microfoane de Masurare

  Doar la Fly Music gasesti cea mai mare varietate de Microfoane de Masurare la un pret accesibil, cu livrare gratuita in 24 de ore.

 • Procesoare de Voce Procesoare de Voce

  Acum in magazinele noastre gasesti cea mai mare varietate de Procesoare de Voce la pret accesibil, cu livrare in 24 de ore prin curier.

Nu sunt produse in aceasta categorie

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte