Producători

 

Newsletter

Returnarea produselor

In cazul in care nu sunteti multumit de un produs il puteti returna in termen de 14 zile de la data livrarii, suportand costurile de retur ale expeditiei; valabil doar pentru persoanele fizice ce au plasat comenzile online sau telefonic. Produselor cumpărate din magazinele noastre fizice nu se aplică termenul de returnare în 14 zile.

Nu se pot returna produse sensibil igienic cumpărate în magazin, cum ar fi: muștiucuri, ancii, căști in-ear, fluierași, ocarine, naiuri, dopuri de ureche, muzicuțe, kazoo, drâmbe, triole (melodica), camertoane și alte produse asemănătoare. Dacă aceste produse sunt cumpărate online se pot returna și dacă au fost folosite se vor deduce din nota de credit costurile pentru curățarea, dezinfectarea și eventual prelucrarea acestora (în caz că prezintă zgârieturi, urme vizibile de folosință, etc.).

Nu se admite returnarea produselor desigilate din categoria CD-uri, DVD-uri, Software sau produse similare cu licențe software.

Nu se acepta returnarea pentru produsele care au fost confecționate/comandate dupa specificațiile prezentate de consumator.

In cazul returnarii produsele livrate gratuit de catre Fly Music, clientul este obligat sa suporte cheltuielile de returnare. Costurile implicate cu returnarea produsele care fac obiectul garantiei sunt suportate de client.
Fly Music isi asuma costul transportului produselor doar daca produsul a ajuns defect la client, clientul fiind obligat sa anunte defectiune, in scris la adresa de email: contact@fly-music.ro, în maxim 48 de ore.

Produsele trebuie returnare in aceeasi stare in care au fost livrate, in ambalajul original cu toate accesoriile, documentele si etichetele intacte si fara sa prezinte semne de uzura sau deteriorare, in caz contrar, Fly Music avand dreptul de a incasa până la 50% din valoarea produsului, pentru oricare din motivele prezentate anterior.

Expedierea returului se va face prin acelasi agent/curier prin care a fost livrat produsul. Fly Music va returna clientului contravaloarea produselor returnate in maximum 14 de zile de la data primirii returului.

Fly Music poate refuza returul sau opri un cost de restocare din valoarea produsului returnat, daca se observa ca produsele returnate au deficiente de functionare dataorita utilizarii sau deficiente legate de aspectul fizic al produselor.

Returnarea produselor în garanție:

Produsele in garantie care prezinta defectiuni pot fi returnate atat timp cat indeplinesc toate conditiile specificate in certificatele de garantie, plata expedierii tur-retur fiind suportate de Fly Music.

Reparatia sau inlocuire produselor se va face in 15 zile.

Instructiuni de returnare

Formularul de retur se poate descara apăsând acest link sau se pot urma instructiunile de mai jos.

Pasii de mai jos sunt valabili daca aveti un cont pe fly-music.ro. Daca ati plasata o comanda rapida ne puteti solicita pe email sa va cream un cont client pentru a usura procesul de returnare si de a benificia de toate avantajele.

1. Autentificati-va in contul dvs. de pe fly-music.ro

2. Mergeti la "Comenzile mele" sau "Istoric si detalii comenzi"

3. Click pe comanda cu produsele pe care vreti sa le returnati

4. In lista de produse bifati produsele pe care doriti sa le returnati si specificati cantitatea si motivul returnarii.

Apasati 'Initiati procedura de returnare". Noi vom fi notificati de dorinta dvs. de a returna produsele si dupa ce va vom comfirma ca puteti returna produsele veti putea sa tipariti formularul de retur.
5. Dupa ce ati primit notificarea pe email ca produsele se pot returna (stare "In asteptarea coletului") mergeti la "Produse mele returnate" din contul dvs. si tipariti formularul de returnare. Trimiteti acest formular impreuna cu coletul dvs.

Nota: returnarea se poate face doar in intervalul de 14 zile de la data livrarii.

Adresa la care se returneaza produsele este:

Destinatar: Fly Music SRL - Departament Service

Adresa: Str. Florilor nr.1, Bosanci, cod 727045, Suceava

Nr. Retur: ####

In functie de optiunea dvs., banii proveniti din stornarea produselor returnate se por returna in termen de 14 zile de la primirea coletului de catre Fly Music (va rugam sa specificati contul si banca dvs.) sau pot fi folositi pentru achitarea unui alt produs (va vom elibera un cod voucher ce poate fi folosit oricand la plasarea unei alte comenzi - store credit).

Pentru orice nelamuriri, ne puteti scrie la contact@fly-music.ro.


a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte