Producători

 

Newsletter

Plata in Rate fara Dobanda la Fly Music

Acum poti plati in maxim 6 rate fara dobanda prin card de credit de la Banca Transilvania (StarCARD).

CUM PLATESTI IN RATE:

Pentru a plati in rate, in pagina de finalizare comanda, la sectiunea modalitati de plata, alegeti metoda de plata ''Plată în rate fără dobândă cu card de credit Star BT'' 

Dupa apasarea butonului de finalizare comanda, veti fi redirectionat catre procesatorul de plati partener. O data ce ati introdus numarul cardului, daca acesta este compatibil cu plata in rate, veti putea alege numarul de rate dorit (maxim 6).

BANCA TRANSILVANIA  (STAR BT)

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

Plateste cu Star Card de la Banca Transilvania pe site-ul www.fly-music.ro si beneficiezi de:

  •  - pana la 6 RATE fara dobanda pentru orice plata, daca alegi plata in rate
  •  - 0.3% din valoarea cumparaturii in Puncte Star, daca alegi plata integrala                  
  •  - perioada de gratie de pana la 56 de zile – valabila pentru toate tranzactiile ( plati la comercianti –integral sau in rate, ridicari de numerar, plati de utilitati etc )

Sunt incluse in programul Star Card  cardurile de cumparaturi:  Star Forte, MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Star Gold, Visa Gold, Visa Gold BT-Rotary, Star Platinum, Visa Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, Visa Flying Blue Classic si Visa Flying Blue Premium. 

Nu ai inca? Aplica acum pentru un card de cumparaturi Star:

-  in orice unitate Banca Transilvania

-  Online pe www.starbt.ro

- Telefonic la Call Center BT: 0264 594 337 – pentru retele mobile sau din strainatate; 0800 80 CARD (2273) – din reteaua Romtelecom


a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte