Roland FP-10

Pian digital Roland FP-10 cel mai nou model Roland din seria de piane de renume FP cu un ton bogat, receptiv de la renumitul generator de sunet Roland SuperNATURAL Piano ideal pentru începători

Mai multe informatii

2 079,00 RON cu TVA

la comanda

7457271

+ -

Disponibilitate: Livrare în 3 - 12 zile.*


Livrare Gratuită

 
Detalii

Pian digital Roland FP-10

Performanță imbatabilă, preț incredibil 

Când inspirația lovește, luați loc la cel mai nou model Roland din seria de piane de renume FP idealpentru începători. Acest pian digital disponibil este întotdeauna gata de a cânta, cu o senzație autentică de la claviatura PHA-4 Standard de 88 de clape, însoțit de tonurile evocatoare ale pianului Roland SuperNATURAL, prin difuzoarele încorporate sau căști. Cu designul său portabil, de economisire a spațiului, FP-10 este instrumentul ideal pentru utilizare acasă, indiferent dacă exersați tehnici în camera pentru oaspeți sau dați spectacole în sufragerie. În plus, cu conectivitate Bluetooth® și caracteristici puternice încorporate care nu sunt oferite de niciun alt model digital la acest preț, FP-10 este al doilea pian ideal pentru pianiștii mai experimentați.

 * Este posibil ca funcția Bluetooth să nu fie disponibilă, în funcție de țara în care a fost achiziționat produsul.

  • Un ton bogat, receptiv de la renumitul generator de sunet Roland SuperNATURAL Piano
  • Formatul de 88 de clape cu acțiune grea într-un cabinet compact
  • Claviatura standard PHA-4 oferă o senzație autentică a pianului pentru o exprimare maximă
  • Ieșirea pentru căști și acțiunea silențioasă a claviaturii vă permit să vă bucurați de interpretare în orice moment fără a deranja pe ceilalți
  • Difuzoarele încorporate reproduc interpretarea cu un sunet expresiv
  • Interfață Bluetooth MIDI/USB MIDI încorporată pentru conectarea la Garageband, calculatoare, software DAW
  • Aplicația Roland's Piano Partner 2 vă permite să selectați în mod convenabil sunete, să setați metronomul și multe altele de pe smartphone-ul dvs.
  • Modul Twin Piano este ideal pentru lecții, permițând elevilor și profesorilor să cânte unul lângă celălalt în aceleași intervale de octave
  • Suportul compatibil opțional (KSCFP10) oferă un aspect clasic de pian

 Conectați-vă la muzică cu claviatura expresivă PHA-4

Interpretarea la pian pune accent pe expresivitate Claviatura standard PHA-4 de la FP-10 vă oferă senzația de răspuns a unui pian acustic, cu fiecare nuanță ‑ indiferent de modul de interpretare ‑ capturată de tehnologia Roland de detectare a atingerii. Cu ajutorul senzorilor de înaltă rezoluție și al escapement-ului pentru repetarea rapidă a clapelor, claviatura PHA-4 transformă cu fidelitate în sunet cele mai subtile diferențe în dinamică și ton. Atenția la detalii continuă pe măsură ce observați o greutate mai mare a ciocănelelor în registrele joase și una mai ușoară în cele înalte. Atingeți clapele albe și veți fi convins de un material revoluționar de absorbție a umezelii, care recreează textura naturală și simțul tactil al fildeșului real - și pentru tehnicile de pedalare expresive, cum ar fi pedalarea pe jumătate, conectați pur și simplu pedala opțională DP-10.

 Sunet autentic pentru a impulsiona începătorii și pentru a inspira profesioniștii

Veți găsi alte instrumente în intervalul de preț al FP-10 - dar niciunul cu ton pian din aceeași ligă. Generatorul de sunet Roland SuperNATURAL oferă un ton autentic de pian care se simte expresiv și viu, indiferent dacă sunteți începător și învățați tehnici de bază sau un pianist experimentat care necesită o articulare și un răspuns detaliate. Sunetul dinamic al pianului inundă în camera dvs. prin intermediul difuzoarelor puternice încorporate - sau prin căștile care vă permit să vă bucurați de interpretare în permanență.

 Aprindeți-vă creativitatea muzicală cu sunete, caracteristici de exersare și aplicații!

Echipat cu caracteristici digitale moderne, FP-10 face sesiunile dvs. de interpretare distractive și productive. Puteți crea creații în orice gen muzical cu sunete încorporate, inclusiv orgi, piane electrice și instrumente cu coarde. Vă veți perfecționa tempo-ul cu metronomul încorporat și veți învăța mai repede cu modul Twin Piano, care îi permite elevului și profesorului să stea alături și să se interpreteze în același interval de gamă. În plus, cu conectivitate Bluetooth și MIDI, vă puteți conecta cu o multitudine de DAW-uri și aplicații variind de la Apple GarageBand la Roland's Piano Partner 2*.

 *Funcția Ritm nu este disponibilă pentru Piano Partner 2.

 Cel mai compact pian digital cu 88 de clape din clasa sa!

Dacă preferați un pian de dimensiune normală cu 88 de clape - dar nu aveți spațiu pentru un cabinet normal în casa dvs. Roland FP-10 este răspunsul. Fiind cel mai compact pian digital cu 88 de clape din clasa sa, dimensiunile reduse ale lui FP-10 de 1284 x 258 mm (lățime/adâncime) vă permit să plasați acest instrument oriunde - și să-l mutați cu ușurință pe măsură ce cerințele dvs. se schimbă. Pentru o flexibilitate mai mare în mișcare, utilizați stativul portabil pentru claviatură KS-12 - sau obțineți un aspect autentic cu pianul și configurația rock-solid cu stativul dedicat KSCFP-10.

 
Review-uri

Nu există nici un review pentru moment.

Scrieți-vă părerea

Roland FP-10
Roland FP-10

Pian digital Roland FP-10 cel mai nou model Roland din seria de piane de renume FP cu un ton bogat, receptiv de la renumitul generator de sunet Roland SuperNATURAL Piano ideal pentru începători

Scrieți-vă părerea

Accesorii

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte