Roland FANTOM-8

Roland FANTOM-8

Sintetizator Roland FANTOM-8 este un nou tip de hub creativ, creat pentru producție rapidă și interpretare expresivă. Instrumentele de producție încorporate și integrarea profundă a computerului asigură o experiență intuitivă, naturală și plină de posibilități.

Mai multe informații

17 686,00 Lei

La Comandă

7471216

+ -

Livrare Gratuită

 
Detalii

Sintetizator Roland FANTOM-8

 • La fiecare pornire, FANTOM îndeplinește nevoia de a crea. Modul său de lucru rafinat și rapid nu are moduri confuze, limite tehnice frustrante sau compromisuri în calitatea sunetului. Procesul creativ al FANTOM reflectă modul în care lucrează muzicienii de astăzi, cu instrumente de compoziție fluidă, medii creative accesibile instant și integrare profundă a computerului.
 • Atunci când inspirația creativă curge, nu ar trebui să existe bariere. Cu FANTOM, nu îți veți compromite sunetul sau nu veți suferi de lipsa soluțiilor de rezolvare din cauza limitelor tehnice depășite. Și uitați să vă mai faceți griji ce funcții operează și în ce mod. FANTOM este întotdeauna în modul creativ complet și modul de lucru rămâne consecvent, indiferent de situație.
 • Când sunteți gata să creați, la fel este și FANTOM—și nu este nevoie decât de o singură atingere. Sunetele, pattern-urile și șabloanele de interpretare sunt aranjate în spații creative personalizate numite Scene. O scenă poate fi o melodie întreagă, o secțiune a unei melodii sau un punct de plecare cu sunetele preferate aranjate exact cum vă place. Scenele pot fi conectate și schimbate instantaneu, fără să existe goluri sau întreruperi.
 • Nu trebuie să vă întrebați câte efecte sunt disponibile sau dacă puteți modifica sunetele fără a limita patch-urile complexe. Cu FANTOM, vă puteți concentra la muzică, nu calculând puterea de procesare. Și cu atât de multă putere integrată, puteți rula toate cele 16 piste cu toate efectele disponibile—simultan—cu patch-uri-pentru tranziții perfecte. Este ca și cum ai avea două unități FANTOM complete într-una singură.
 • Generatorul de sunet flexibil și expandabil al FANTOM se bazează pe zeci de ani de cercetare și dezvoltare, oferind din plin sunete electronice, acustice și hibride inspirate și autentice. Combinați diferite tehnologii de sinteză și sampling împreună cu filtrul analog integrat pentru sunete noi și neobișnuite—și profitați de noi extinderi de sunet și capabilități pe măsură ce apar.
 • Pornind de la peste patru decenii de sunete definitoare de gen, generatorul de sunet extensibil al FANTOM se încadrează în sintetizatoarele noastre clasice, dar merge și mai departe în noul teritoriu sonic. Cipurile noastre personalizate de Modelare Comportamentală alimentează nucleul FANTOM, cu un control rafinat și precis, o mulțime de polifonii și patch-uri disponibile. Și FANTOM face parte dintr-o platformă extensibilă, cu noi sunete și noi posibilități ce vor să vină.
 • FANTOM utilizează simultan mai multe tehnologii de sinteză, pentru sunete acustice și electronice autentice, atât moderne cât și clasice. Puteți, de asemenea, să vă samplați propriile sunete și să declanșați până la 2 GB de loop-uri și one-shot din matricea de pad-uri. Există un filtru analog complet rutabil pentru căldură și granulație suplimentare și puteți chiar să mixați  sintetizatoarele software cu sunetele interne ale FANTOM.
 • Considerat de mulți drept regele instrumentelor, pianul stă în centrul procesului creativ pentru compozitori dintr-o gamă largă de genuri muzicale. FANTOM folosește tehnologia noastră V-Piano pentru pianele care nu sună doar real, ci și se simt reale. Piane artizanale care cântă și răspund ca omoloagele lor acustice și se potrivesc cu gustul dvs. personal.
 • Generatorul de sinteză FANTOM se bazează pe parțiale. Fiecare parțial începe cu o voce sintetică discretă—completată cu oscilator, filtru, amplificator, LFO dublu și efecte. Puteți avea până la patru părți parțiale într-un singur ton, iar o scenă poate conține până la 16 tonuri pentru layere complexe, split-uri și părți secvențiate.
 • Oscilatoarele cu frecvență joasă adaugă mișcare la sunetele statice. Mai multe LFO-uri înseamnă mai multe posibilități de modulare și mai multe modalități de a explora un teren nou. FANTOM are două LFO-uri pe parțial, patru parțiale pe ton—și, deoarece puteți suprapune 16 tonuri, aveți 128 LFO-uri uluitoare pe voce. Și LFO-urile FANTOM au 16 Pași de automatizare sincronizată cu 35 de opțiuni de curbe pe pas. Acest lucru creează pasaje lungi evolutive, texturi animate în stil modular și sunete cu o mișcare profundă complexă.
 • După calitatea sunetului, ce poate fi mai important decât interpretabilitatea? Este vital modul în care un instrument se simte sub degetele dvs. și modul în care vă ajută să vă exprimați. FANTOM se concentrează pe experiența interpretării, de la acțiunea imersivă a claviaturii sale la arsenalul său de control al interpretării.
 • FANTOM-urile au cele mai bune claviaturi ale noastre, inclusiv faimoasa PHA-50 pe modelul cu 88 de clape și o nouă acțiune semi-grea la modelele cu 61 și 76 de clape. Fiecare se simte solidă, precisă și excelent pentru interpretat, cu capacitățile expresive ale aftertouch-ului. Realizăm propriile claviaturi la standarde exacte, fiecare model este o evoluție a generației anterioare.
 • FANTOM are o mulțime de butoane și slidere pentru un control intuitiv și imediat, cu rezoluție înaltă pentru răsuciri cremoase și reglaje fine. Există o secțiune dedicată de sintetizator cu control pentru oscilator, filtru și anvelopă, împreună cu numeroase butoane și pad-uri pentru declanșare și secvențiere.
 • Există multe moduri de a interpreta expresiv la claviaturi. Unii muzicieni preferă manetele, alții rotițele, alții preferă pedalele, în timp ce alții preferă aftertouch-ul. Cu FANTOM, le puteți utiliza pe oricare dintre ele—sau pe toate. Puteți conecta chiar și controlerele USB la oricare dintre cele trei porturi USB ale FANTOM pentru o expresie îmbunătățită.
 • FANTOM este o platformă de compoziție muzicală completă, care excelează la crearea rapidă și aranjarea fluidă. Aveți plăcuțe RGB, un ppatern sequencer clasic in stil TR-REC, înregistrare în timp real cu editare pian-roll și o grilă pentru înregistrarea și lansarea clipurilor. Folosiți-le pe oricare sau pe toate, oricând doriți.
 • Diferite genuri muzicale au nevoie de stiluri de producție diverse și instrumente specializate. Puteți crea pattern-uri pe FANTOM într-o varietate de moduri, inclusiv secvențiere polifonică în timp real și în pași, sau pattern sequencer-ul TR-REC, perfect pentru piese ritmice, așa cum este folosit pe mașinile de ritm iconice.
 • Un mod minunat de a construi o piesă este prin aranjarea clipurilor care conțin pattern-uri muzicale. Tobe, linii de bas, pad-uri și alte pattern-uri pot fi înregistrate în clipuri pe care le puteți declanșa individual sau în grup. Este o modalitate rapidă de a compune rapid și ideal pentru declanșarea pieselor de acompaniament în timpul interpretărilor live.
 • Temelia muzicii dance este sequencer-ul în pași, în special TR-REC în 16 pași găsit pe mașinile noastre de ritm precum TR-808, TR-909 și modern-ul TR-8S. Sequencer-ul TR-REC de la FANTOM este modernizat complet cu sub-pași pentru părți sacadate, control de mișcare pentru automatizarea pe fiecare pas și suport pentru acorduri. 
 • În timp ce FANTOM este puternic de la sine, puterile sale cresc exponențial atunci când sunt conectate la alte echipamente, cum ar fi computere sau sintetizatoare analogice. FANTOM poate controla sintetizatoarele software direct de pe ecranul tactil, controla sintetizatoarele modulare și analogice prin ieșirile sale duble CV/Gate și este, de asemenea, o interfață audio de înaltă calitate, capabilă de 16 ieșiri stereo și 3 intrări stereo.
 • FANTOM nu funcționează doar cu calculatoarele—ci se integrează complet.Este o interfață audio stereo de înaltă calitate 16x3 și poate controla DAW-uri și plugin-uri de pe ecranul său tactil. Poate integra sintetizatoarele software în Scene și poate trimite piese compuse pe FANTOM direct către DAW.
 • Personalizați-vă sunetul prin integrarea sintetizatoarelor dvs. software plugin cu FANTOM. Controlați Apple Logic Pro, GarageBand, și MainStage, și reglați parametrii sintetizatoarelor software chiar de pe ecranul tactil al FANTOM. Mixați și suprapuneți sintetizatoarele software cu sunetele interne ale FANTOM, apoi rutați-le în secțiunea filtru analog a FANTOM.
 • În timp ce FANTOM oferă un potențial creativ enorm, este posibil să doriți să integrați sintetizatoare analogice sau mașini cu ritm în setup-ul dvs. FANTOM are două seturi de ieșiri CV/Gate, astfel încât să puteți sincroniza tempo-ul sau să le redați de pe claviatura FANTOM sau din numeroasele sale pattern sequencere.
 • Un aspect curat și intuitiv, materiale premium și cea mai bună acțiune a claviaturilor noastre. Rezultatul? Un instrument care cerșește să fie cântat.
 • FANTOM este conceput pentru a stimula procesul creativ și a cânta frumos. Amplasarea fiecărui control și modul în care interacționează cu inima creativă din interiorul FANTOM, a fost analizată în profunzime, având în vedere modul de lucru din ziua de azi.
 • FANTOM este fabricat din metal dur, cu componente de înaltă calitate. Totul la el este robust și construit pentru a rezista pericolelor unor concerte live și a vieții pe drum.
 • Cu cât veți cunoaște mai mult despre FANTOM, cu atât mai mult apreciați detaliile atent care vă simplifică viața de muzician. De la ușoara curbură a etichetelor panoului superior pentru conexiunile din spate, până la comenzile și butoanele informative luminate RGB, FANTOM facilitează creativitatea și elimină frustrarea.

Specificatii tehnice:

 • claviatura cu 88 de clape tip PHA-50 hibrida, cu Escapement, Ebony/Ivory Feel si Aftertouch
 • Generator de sunete: ZEN-Core cu V-Piano Technology
 • 16 Zone (Interne + Externe)
 • Scene: 128 Scene x 4 Banci
 • Tonuri: peste 3,500 si peste 90 kituri de tobe
 • Efecte:
  • Multi-Effects: 16 de sitem cu 90 de tipuri
  • Part EQ: 16 de sitem
  • Drum Part COMP: 6 de sitem
  • Insertion Effect: 2 de sitem cu 90 de tipuri
  • Chorus: 8 tipuri
  • Reverb: 6 tipuri
 • Master Compressor
 • Master EQ
 • Mic Input Reverb: 6 tipuri
 • Filtru analog Stereo Tip: LPF1/LPF2/LPF3/HPF/BPF/Bypass/Drive/Amp
 • Sequencer:
  • MIDI Tracks: 16 (interne/externe)
  • Grupe:16
  • Pattern: 8 (pe fiecare Trak)
  • Lungime Pattern : 32 de masuri
  • Metode inregistrare: Realtime recording, Step recording, TR-REC
 • PAD Sampler
  • Format: 16-bit linear, 44.1/48kHz, WAV/AIFF cu suport pentru import
  • Polifonie maxima: 8
  • Numar de sample-uri: 16 Pads x 4 Banks
  • Rhythm Pattern
  • Arpeggiator
  • Chord Memory
 • Controale
  • Pitch Bend/Modulation Lever
  • Assignable Switch x 2 (S1/S2)
  • Control Knob x 8
  • Slider x 8
  • USB Audio Slider
  • Wheel x 2
  • Function Knob x 6
  • Sound Modified Knob x 11
  • 4 x 4 Pad
 • Display de tip grafic de 7", Wide VGA, rezolutir 800 x 480 dots), backlit LCD (Color/Touch screen)
 • Conectori:
  • Headphones: Jack Stereo 3.5mm
  • MAIN OUT (L/MONO,R): Jack Mono 6.35mm
  • MAIN OUT (L/R): tip XLR
  • SUB OUT1 (L/R): Jack Mono 6.35mm
  • SUB OUT2 (L/R): Jack Mono 6.35mm
  • ANALOG OUTPUT: Jack Mono 6.35mm
  • Mic/Line Input: combo Jack Mono 6.35mm/XLR
  • 2 x CV OUT
  • 2x GATE OUT
  • FOOT PEDAL Jack Mono 6.35mm (HOLD, CTRL1,CTRL2,CTRL3)
  • MIDI: IN, OUT1, OUT2/THRU
  • USB MEMORY Port
  • USB COMPUTER Port (AUDIO/MIDI)
  • 3 x External Device Port
  • Memorie externa: stick USB - se comercializeaza separat
 • Alimentare: AC 117-240V 50/60Hz
 • Consum energie: 50 W
 • Dimensiuni:
 • FANTOM-8: 1,432 (W) x 439 (D) x 153 (H) mm
 • Greutate
 • FANTOM-8: 27.7 kg
 • Accesorii incluse: manual utilizare si cablu alimentare
 • Optiuni- se comercializeaza separat
 • Stative:
  • FANTOM-6:Roland KS-10Z, Roland KS-12
  • FANTOM-7:Roland KS-10Z, Roland KS-12
  • FANTOM-8:Roland Roland KS-G8B, RolandKS-10Z, Roland KS-12
 • Pedala Switch: Seria Roland DP series Roland RPU-3
 • Pedala Expresie: Roland EV-5
 • USB Flash drive: nu este garantata functionalitatea tuturor stik-urilor USB aflate pe piata

Accesorii

a fost adaugat in liste de dorinte

Continua cumparaturile Lista de dorinte